Villa Cappuccini

Strax ovanför Amalfi med en fantastisk utsikt över kusten ligger Villa Cappuccini för 4 personer. Villa Cappuccini har en stor terrass med havsutsikt och privat parkering. Internetuppkoppling finns. Här bor man i ett lugnt och grönskande område men har nära till allt. Området heter Pastena och en buss tar er ner till Amalfi på tio minuter. Villa Cappuccini ligger 30 trappsteg upp från bilvägen som går mot Pogerola. Närmaste mataffär ligger hundra meter bort. Där kan man hitta det mesta förutom grönsaker och frukt. Annars ligger Pogerola på ca 15 minuters gångavstånd och där finns en frukt- och grönsaksaffär, två små matvaruaffärer och en köttaffär samt några caféer och restauranger. Det är nära att gå ner till Amalfi; man följer stigen som går mellan trädgårdarna och några hundratal trappsteg senare är man nere på huvudvägen; drygt en kilometer senare är man mitt inne i Amalfi. Ägarens föräldrar ägde det ståtliga Hotel Cappuccini som på sin tid, i mitten av 1900-talet, var ett av de tio mest kända hotellen i Europa. En del av möblerna från hotellet finns i villan; de är väl omhändertagna och vackra och ger denna villa sin speciella charm. Villa Cappuccini är en perfekt utgångspunkt för den som vill upptäcka kusten, då Amalfi är knutpunkt för bussarna och från hamnen går alla båtar som tar er till Capri, Positano och Salerno.

Lägenhetsbeskrivning:
En fristående villa med stor terrass och privat parkeringsplats. En trappa leder upp till villan. Det finns två sovrum som båda har utgång till den stora terrassen; ett sovrum med enkelsängar och ett sovrum med en dubbelsäng. Varje rum har ett privat badrum; med dusch och WC. Mellan sovrummen ligger matsalen med matbord och skåp som rymmer porslin och glas. Även matsalen har utgång till terrassen. Det lilla köket ligger intill. På en liten yta finns ett kylskåp, en spis, fyra elplattor, en micro och diskmaskin och tvättmaskin samt skåp för kastruller. TV och Internet Wi Fi finns och möjlighet till luftkonditionering i alla rum. Den stora terrassen är på 110 kvm och där finns bord, stolar, parasoll samt solstolar. Alla rum har luftkonditionering.

Pris:
Priset beror på säsong och antalet personer. Minimum 4 nätter bokas.
För 4 personer per vecka, från 13.970 SEK till 24.165 SEK. 

Det som ingår i priset är slutstädning samt lakan och handdukar för innebruk samt parkering. Lakan och handdukar byts också ut en gång mitt i veckan. (Kunden ombesörjer diskning och att inventarierna står på rätt plats).

Övrigt:
Från detta boende kan man välja tre olika promenadvägar som bland många trappor och avsatser tar er hela vägen ner till fots till Amalfi.