Aktiviteter

Många gånger kan aktiviteter vara det som sätter guldkant på semestern. Som att boka en svensktalande guide när man är en familj med skolbarn i Pompeji. Eller att hyra en båt och få uppleva kusten, bada från båten och vara ute på havet en hel- eller halvdag.  Sådana minnen kan man leva länge på under vintern.

För bröllopspar har vi många idéer om det lilla extra och personliga som tar fram brudparets egna intressen eller önskemål.  Aktiviteter som gör ert bröllop till någon unikt. Som att hyra en 50-talsbil för den bilintresserade, eller smycka bilen som transporterar till rådhuset med blommor (för den som tycker om blommor).  Vi kan också ge förslag på nattklubbar med musik som blir pricken över i för den som älskar musik och dans.

Företagsgrupper är ofta styrda av tid och vi som kan logistiken kan plocka in några timmars vandring innan middagen eller en kort matlagningskurs som ett avbrott under eftermiddagen. Något som ökar kreativiteten och blir ett roligt minne. Varför inte äta middag på en annan ort och hyra en båt dit? Bara fantasin sätter gränser. Vi vill bjuda på det genuina och unika i varje ort.

<TEXT>