Casa Verde

Casa Verde är en vacker lägenhet för 4 personer som har en stor härlig terrass med havsutsikt inbäddad i grönska och den ligger med gångavstånd till allt Amalfi har att erbjuda. Från terrassen har man en underbar vy över kusten. Terrassen har rabatter med blommor och ett träd skuggar uteplatsen. På ena sidan av terrassen finns också solstolar, detta är ett boende med många kvaliteter. Casa Verde passar bra för två par då lägenheten är rymlig och sovrummen ligger på varsin sida av huset; två badrum finns. Lägenheten ligger längst ner i ett bostadshus med tre våningar och grönskan ramar in terrasser. Man når huvudpiazzan från lägenheten genom att gå nerför trapporna från bilvägen mot stranden och man följer sedan strandpromenaden fram, en trevlig promenad.  Man kan också följa bilvägen som går ovanför stranden rakt in till centrala Amalfi. Det är nedförsbacke till centrala Amalfi och uppförsbacke hem. Längs strandpromenaden finns flera bra restauranger och små stränder. Casa Verde kan hyras året runt då centralvärme finns och även en öppen spis. Under lågsäsong kan man hitta gratis parkering längs vägen som går nedanför, för den som reser under högsäsong hjälper vi till med att hitta en betald parkeringsplats inne i Amalfi.  Casa Verde är ett underbart boende under hela året då uteplatsen kan användas året runt tack vara Amalfis milda vintrar.

Lägenhetsbeskrivning:
En lägenhet för 4 personer med en stor terrass mot havet.  Man kommer in i ett vardagsrum som har en öppen spis och en skön soffgrupp med utgång till terrassen. En CD-spelare och en TV finns. En trappa leder ner till köket som är utrustat med allt man behöver inkl diskmaskin, frys och en liten TV. Från köket leder en hall vidare till ett sovrum med dubbelsäng som har ett stort fönster med havsutsikt.  Här finns också ett badrum med WC och dusch. Det andra sovrummet med dubbelsäng ligger vid sidan av vardagsrummet och det har utgång till terrassen. Det finns en TV i ett av sovrummen. I hallen finns ett större badrum med vackert kakel, WC och badkar. Tvättmaskin finns; den är inbyggd i ett skåp på terrassen. Terrassen är stor och vinklad; här finns bord, stolar och solstolar och en underbar havsutsikt.

Pris:
För 4 personer:
1 vecka 17.970 SEK
2 veckor 23.690 SEK
3 veckor 29.160 SEK
4 veckor 34.900 SEK

Värme under vinterhalvåret betalar man extra för på plats.
City tax betalas på plats.

Det som ingår i priset är slutstädning samt lakan och handdukar för innebruk med ett byte per vecka. (Kunden diskar och ser till att inventarierna står på rätt plats).