Casa Centro Storico

I hjärtat av Amalfi och högst upp i en gammal och charmig fastighet, ligger denna nyrenoverade lägenhet med plats för 7 personer. 4+2 personer bor i själva lägenheten och en trappa upp, utanför denna lägenhet, finns ytterligare ett sovrum för 1 person. Den stora takterrassen på ca 130 kvm ligger intill enkelrummet och här har man utsikt över både tak, gårdar och små grönskande terrasser – och man får en känsla av att äga världen! På terrassen finns bord, stolar, solparasoller och blommor i krukor. I höjd med domkyrkans kupol så hör man tydligt kyrkklockan som slår och man ser åt söder både kust och hav och åt norr dalen som smalnar av med bergen i bakgrunden. Läget gör att man har nära till allt; restauranger, affärer, stränder och alla kommunikationer. Lägenheten når man genom att strax bakom huvudpiazzan gå upp bland de smala, vitkalkade gränderna ett kvarter innanför huvudgatan. Här ligger ett kvarter med ståtliga hus som ligger relativt tätt. En grind leder till en innergård (vars trädgård inte hör till denna lägenhet) och här når man entrén. Därefter följer man de 70 trappstegen i marmor upp till denna lägenhet som ligger högst upp i fastigheten. Den stora terrassen som fungerar som ett jättestort uterum och det fantastiska läget gör detta till ett mycket attraktivt boende året runt.

Lägenhetsbeskrivning:
Man stiger direkt in i ett stort, luftigt och ljust vardagsrum där det finns en bäddsoffa för 2 personer, några fåtöljer, ett matsalsbord med stolar, en TV och en stereo. I skåpet intill står porslinstallrikar och fina glas. Till vänster finns en liten korridor som leder till ett dubbelrum, samt till ett sovrum med två enkelsängar. Längst in i lägenheten finns ett kök med matplats och där finns också en tvättmaskin. Intill ligger ett badrum med WC och dusch och vid sidan om det ett litet badrum med WC och handfat. (Här står också strykjärn och strykbräde) En trappa upp ligger ett enkelrum Och intill det ligger utgången till terrassen på ca 130 kvm som har utemöbler.

Pris:
6 personer för en vecka; 21.170 sek – 29.645 sek beroende på säsong
Luftkonditionering betalas efter konsumtion på plats
För slutstädning betalas Euro 120 på plats
City tax ca Euro 3/person/natt betalas på plats

Det som ingår i priset är lakan och handdukar för innebruk med ett byte per vecka. (Kunden diskar och ser till att inventarierna står på rätt plats).