Casa Vittoria

Alldeles intill badstranden Marina di Praia ligger huset Casa Vittoria för 6 personer som kan erbjuda en fin terrass och balkonger mot vattnet och även en liten trädgård. I huset finns en öppen spis och luftkonditionering/värme. Att gå från huset till badstranden tar cirka tio minuter och man följer då bilvägen runt kröken. Detta fristående hus ligger på en klippa som närmare vattnet sluttar brant ner och lämnar plats åt en liten gångväg som leder till några restauranger som ligger precis intill vattnet. Förutom några restauranger finns också ett dykcenter och en båtuthyrning i Marina di Praia. Ovanför Casa Vittoria ligger en busshållplats om ni önskar att ta bussen för att besöka Amalfi eller Positano; en tjugo respektive femton minuters bussresa. Närmaste affär ligger i centrala Praiano, 3 busshållplatser västerut. Längs huvudgatan finns det mesta man behöver; flera restauranger och affärer och även apotek och post. Casa Vittoria är ett mycket trevligt och ombonat hus med fantastiska vyer som passar att bebos under hela året.

Lägenhetsbeskrivning:
Ett fristående hus i två plan för 6 personer med en terrass på ca 30 kvm. Från bilvägen går man ner ett sextiotal trappsteg för att komma till huset. Via en grind når man entrén vid husets kortsida. Innanför ligger ett stort vardagsrum som har öppen spis, satellit-TV och en soffgrupp framför stora fönster som vetter mot terrassen. På andra sidan en liten hall ligger ett badrum med WC och dusch. En tvättmaskin finns. Intill ligger ett härligt stort kök med ett bord i mitten. Köket är nyrenoverat vintern 2022. Här finns allt som behövs inklusive diskmaskin och kaffemaskin. Köket har utgång direkt till terrassens bord och stolar. En trappa upp ligger 3 sovrum. I mitten finns ett rum med två enkelsängar som har ett fönster ut mot havet. De två andra rummen har dubbelsängar och var sin balkong. Luftkonditionering finns i alla rum. Intill ligger ett badrum med WC och dusch. Hela huset är fräscht med vitkalkade väggar och gedigna möbler. Det finns möjlighet till bilparkering. Parkeringen ligger i nivå med bilvägen. Meddela i förväg om parkering önskas för Euro 15/dag.

Pris:
Priset beror på säsong och antalet personer. Minimum 4 nätter bokas.
Pris för 6 personer per vecka: 38.000 SEK – 44.350 SEK.

City tax betalas på plats Euro 2,50 per person/dag

Det som ingår i priset är lakan och handdukar för innebruk med ett byte per vecka samt slutstädning. (Kunden diskar och ser till att inventarierna står på rätt plats).