Casa Panoramica

I Praianos östra del, ligger den nyrenoverade lägenheten Casa Panoramica för 4 personer. Den har en stor terrass på ca 100 kvm med en underbar utsikt över havet och en stor del av kusten. Därifrån ser man ända till Positano. Då Praiano ligger på en udde som skjuter ut så betyder det att solen stannar kvar sent på lägenhetens terrass och att man kan se de ljuvligaste solnedgångarna. Från Casa Panoramica är det gångavstånd till restauranger och affärer och även till trapporna som med cirka 400 trappsteg tar er ner till Praianos badstrand ”Spiaggia La Gavitella”. Vill man undvika trappor kan man ta bussen två hållplatser till Marina di Praia eller besöka de två stränderna i Positano (som ligger 15 minuter bort med buss). Praiano är ett lugnt litet samhälle inbäddat i grönska, som ligger lite i skymundan av Positano och Amalfi. Hit åker mest italienska turister som söker avkoppling och en viss lantlig charm. Men det är nära till Positano eller Amalfi där tempot är ett annat och utbudet är stort. Marina di Praia ligger ca 1,5 km från lägenheten. Här finns flera mysiga restauranger, båtar att hyra och även båttaxi samt ett dykcentrum.

Lägenhetsbeskrivning:
En lägenhet för 4 personer med en stor terrass med havsutsikt.
Från bilvägen går man ner några trappsteg för att nå ytterdörren. Casa Panoramica har ett sovrum med dubbelsäng som ligger intill ett badrum med WC och dusch. I anslutning till det kombinerade köket och vardagsrummet finns ytterligare ett rum med två sängar som också har ett badrum med WC och dusch. På den stora terrassen finns både bord och solstolar med parasoll. Ett utskjutande tak gör att man kan finna skugga på terrassen under en stor del av dagen. På kvällarna kan man se fantastiska solnedgångar.

Pris:
För 4 personer per vecka: 22.440 SEK – 24.530 SEK beroende på säsong.

City tax ca Euro 2,5/person/natt betalas på plats.

Det som ingår i priset är lakan och handdukar för innebruk med ett byte per vecka, samt slutstädning. (Kunden diskar och ser till att inventarierna står på rätt plats). Luftkonditionering och WiFi ingår.