Casa Scotti

Casa Scotti är en lägenhet för 4+1 personer, med en härlig terrass på ca 30 kvm, som ligger på promenadavstånd från hamnen och huvudpiazzan på ön Ponza. När man anländer med båten till hamnen så tar det ca 10-15 minuter att nå lägenheten. Lägenheten ligger högt upp och man passerar två hundra trappsteg på vägen upp. Från lägenhetens terrass har man en storslagen utsikt över hamnen och havet. Terrassen fungerar som ett extrarum där man kan sitta och njuta av stillheten och utsikten. I kvarteret finns mest bostäder. Affärer och restauranger finns på huvudgatan längs hamnen. 

Ponza är en långsmal ö med många små stränder och vikar. Öns kooperativ erbjuder båtresor runt ön och utflykter till de andra öarna som ligger intill: Som ön Palmarola som är intressant både för sin fauna och för sina dykvatten. Eller Santo Stefano som bara består av ett stort nerlagt fängelse. Det finns en lokalbuss som tar er till stränderna på öns västra del. Allt ni behöver av affärer, restauranger, båtuthyrare, dykcenter och caféer finns vid Ponzas hamn. På Ponza kan man njuta av hav och natur i en rogivande miljö. Man når Ponza med båt från Anzio, Terracina eller Formia. 

Lägenhetsbeskrivning:
En lägenhet för 4+1 personer samt en terrass med havsutsikt. Man kommer direkt in i ett rum där en trappa leder upp till ett loft med två separata sängar. Då taket är välvt så är det lågt i tak på rummets sidor, detta är en typisk fiskefastighet med kupoltak. Nära ingången finns en kökshörna med spis och kylskåp. Intill ligger ett badrum med WC och dusch samt ett rum med matplats. Ett större sovrum med högt i tak fungerar som ett genomgångsrum till terrassen. Här finns en dubbelsäng, en stor garderob, en bäddsoffa för en person och en liten TV. Terrassen har utemöbler, två solstolar i trä och parasoll.

Pris:
4+1 personer per vecka: 7.850 SEK – 16.250 SEK
Deposition Euro 200

För slutstädning betalas Euro 60 på plats.
Lakan och handdukar för innebruk kan hyras för Euro 15 per person och byte.