Villa Ivoni

Villa Ivoni är en vacker villa med pool som har tre lägenheter; två av lägenheterna för 4+1 personer hyrs ut och i den tredje lägenheten bor ägaren själv under vissa helger och i augusti månad. Villan ligger några kilometer från kusten mellan Palermo och Cefalù i ett böljande landskap med bergen som fond och gröna kullar runtomkring; ingen annan bebyggelse finns intill. Varje lägenhet har sin privata ingång och en egen terrass med utsikt mot poolen och havet långt bort. Detta är en ostörd idyll och en perfekt utgångspunkt för utflykter på Sicilien. Lägenheternas läge bara några kilometer från påfarten till motorvägen gör att man kan nå både Palermo, Trapani/Marsala och Catania/Taormina under en dagsutflykt. En dryg halvtimmes bilresa bort ligger Cefalù, som är känd för sin vackra katedral och för sina smala gränder med restauranger som ligger alldeles vid vattnet. Stranden nedanför Villa Ivoni når man på ca 15 minuter i bil. Några kilometer upp i bergen finns agriturismer där man kan köpa ost, korv och olja direkt från producenten. De närmaste affärerna ligger i det lilla samhället Campofelice di Roccella och där finns också post och bank och några restauranger. Ytterligare två restauranger ligger mellan Villa Ivoni och Campofelice, ca 2 km bort. Villa Ivoni är inredd med mycket charm; köket har handmålat kakel och det finns här många vackra porslinsföremål från trakten. Detta boende är utmärkt året om tack vare Siciliens milda klimat.

Lägenhetsbeskrivning Villa Ivoni 1:
Villa Ivoni 1 för 4+1 på ca 80 kvm ligger på bottenvåningen med en terrass på ca 40 kvm. Lägenheten är elegant och fräsch och består utav ett kombinerat kök och vardagsrum med matsalsbord, soffa och en TV. Köket har har allt som behövs inkl micro och frys. Ett sovrum har dubbelsäng och ett badrum med WC och badkar. Det andra sovrummet har två enkelsängar; ett badrum med WC och dusch. En extrasäng för ett barn finns. Tvättmaskin finns liksom strykjärn och hårtork. På terrassen finns bord och stolar samt solstolar. En gemensam grill finns i trädgården. Poolen kan användas från den 1 april till den 1 november.

Lägenhetsbeskrivning Villa Ivoni 2:
Villa Ivoni 2 för 4+1 på ca 80 kvm ligger en trappa upp i huset och man når den genom att gå en trappa på husets utsida. Villa Ivoni 2 har samma rumsindelning som lägenheten på bottenplan. Även denna lägenhet har det lilla extra av inredning som gör det tilll ett charmigt och fräscht boende. På terrassen finns bord och stolar samt solstolar. En gemensam grill finns i trädgården. Poolen kan användas från den 1 april till den 1 november

 Pris:
4+1 personer per vecka: 9.500 sek SEK – 17.115 SEK

Det som ingår i priset är slutstädning samt lakan och handdukar för innebruk med ett byte per vecka. (Kunden diskar och ser till att inventarierna står på rätt plats)

För luftkonditionering betalas Euro 70/vecka.
För värme betalas Euro 15/vecka.

Depositionsavgift: Euro 300.