Casa Francesca

Casa Francesca för 4 personer är en mycket vacker lägenhet mitt i Amalfi med hög komfort och helt nyköpta möbler. Lägenheten totalrenoverades år 2020. Från lägenhetens fönster har man främst utsikt över Domkyrkan och bergen bakom. Bara på några minuters avstånd ligger Piazza Duomo och man har hela Amalfis utbud av restauranger och affärer alldeles intill. Det finns bagerier och konditorier på kort avstånd och små matvaruaffärer med ett brett utbud. Trots det centrala läget erbjuder Casa Francesca en mycket ljus lägenhet som ligger i ett lugnt område, en bit bort från stadens brus. Detta boende är en oas i en annars ganska kompakt stadsbild. Man når lägenheten genom att gå upp ett kvarter innanför huvudgatan och följa en av de vitkalkade gränderna norrut. En stor port omgiven av en mur leder in till innergården med en grönskande trädgård. Rakt fram ligger ett fristående hus och lägenhetens entré. Ett perfekt boende för den som önskar bo mitt i Amalfi med närhet till allt.

Lägenhetsbeskrivning
En vacker lägenhet på 70 kvm i centrum av Amalfi, i den historiska stadskärnan, med fönster som har utsikt över domkyrkan (balkong & terrass saknas). Lägenheten ligger på tredje våningen, utan hiss, i en artonhundratalsbyggnad. Den består av en liten ingång, ett vardagsrum, ett fullt utrustat kök, ett sovrum med dubbelsäng med eget badrum (med dusch), ett andra sovrum med två enkelsängar och ett andra badrum med dusch.
Smakfullt inredd i perfekt medelhavsstil och utrustad med TV, tvättmaskin, diskmaskin, kylskåp, luftkonditionering, Wifi och alla bekvämligheter.

Pris:
4 personer för 1 vecka, 16.940 SEK – 25.400 SEK beroende på säsong
Luftkonditionering betalas efter konsumtion på plats
För slutstädning betalas Euro 120 på plats
City tax ca Euro 3/person/natt betalas på plats

Det som ingår i priset är lakan och handdukar för innebruk med ett byte per vecka. (Kunden diskar och ser till att inventarierna står på rätt plats).