Casa Floreal

Strax ovanför Amalfi med en fantastisk utsikt över kusten ligger den lilla lägenheten Casa Floreal för 2 personer. Casa Floreal har en mysig terrass och trädgård med utsikt över havet och internetuppkoppling finns. Här bor man i ett lugnt och grönskande område men har nära till allt. Området heter Pastena och en buss tar er ner till Amalfi på tio minuter. Närmaste mataffär ligger hundra meter bort. Där kan man hitta det mesta förutom grönsaker och frukt. Annars ligger Pogerola på ca 15 minuters gångavstånd och där finns en frukt- och grönsaksaffär, två små matvaruaffärer och en köttaffär samt några caféer och restauranger. Det är nära att gå ner till Amalfi; man följer stigen som går mellan trädgårdarna och några hundratal trappsteg senare är man nere på huvudvägen; drygt en kilometer senare är man mitt inne i Amalfi. Casa Floreal är en perfekt utgångspunkt för den som vill upptäcka kusten men bo lite lantligt. Kommunikationerna är bra då Amalfi är knutpunkt för bussarna och från hamnen går alla båtar som tar er till Capri, Positano och Salerno.

Lägenhetsbeskrivning:
En helt nyrenoverad lägenhet som är möblerad med mycket charm. Den består utav ett sovrum som har ett valvformat tak och golv lagt med kakel från Vietri, här finns en dubbelsäng, ett skåp för kläder och två fåtöljer. Intill finns en kökshörna med två plattor, kylskåp och allt man behöver av husgeråd och porslin för att kunna laga mat. Badrummet är spännande då en del av berget syns. Här finns ett badkar och WC och ett fönster har utsikt över både trädgården och havet. Terrassen har utsikt både över grönskan och havet. Ett bord och en trädgårdssoffa finns.

Pris:
För 2 personer per vecka, från 8.800 SEK – 16.940 SEK beroende på säsong

Det som ingår i priset är slutstädning samt lakan och handdukar för innebruk. (Kunden ombesörjer diskning och att inventarierna står på rätt plats).

Övrigt:
Från detta boende kan man välja tre olika promenadvägar som bland många trappor och avsatser tar er hela vägen ner till fots till Amalfi.