Casa di Nina

Casa di Nina för 2+1 personer med en liten terrass mot dalen, ligger i en gammal vacker fastighet som en gång i tiden var ett nunnekloster. Fastigheten består utav flera lägenheter, alla med kvinnonamn från någon av de nunnor som levde här, och det finns ett litet kapell som fortfarande används. Man når fastigheten genom att följa Amalfis huvudgata upp ett par hundra meter. En längre trappa leder upp till fastigheten som ligger vackert med utsikt ner över dalen på ena sidan och man ser Domkyrkans kupol sticka upp framför havet på andra sidan. Hela fastigheten ligger högt i förhållande till gatan och det är bara lokalbefolkningen som får köra bil, så här är det en lantlig och lugn känsla som råder. Utsikten är underbar. Läget gör att man har nära till allt; restauranger, affärer, stränder och alla kommunikationer. En mysig kvarterrestaurang som heter Cartari ligger några minuters promenad bort och intill finns ett café och några småaffärer. Räkna med en ca 10-15 minuters promenad från huvudpiazzan till fastigheten. Väskorna rullas lätt, det är en liten uppförsbacke på slutet. Men vi kan mot betalning ordna så att ni får bagaget uppkört och väskorna uppburna till lägenheten.

Lägenhetsbeskrivning:
Casa di Nina på 38 kvm består utav ett rum som har avdelats för en dubbelsäng. Man kommer in i ett vardagsrum/kök med ett utrustat pentry. Allt är nyrenoverat och fräscht. Ugn och kylskåp finns och husgeråd och porslin. Här finns ett matbord med stolar, en enkel bäddsoffa för 1 person och en TV. Dubbelsängen ligger bakom en halv vägg. Den lilla terrassen med bord och två stolar, har utsikt över Valle delle Ferriere (naturreservat). Intill finns ett vackert badrum med dusch och WC där ett fönster blickar ut över Amalfi. 

Pris:
För 2 personer per vecka; 8.470 SEK – 13.090 SEK

För slutstädning betalas Euro 65 på plats.
För luftkonditionering/värme betalas Euro 5/dag om man överskrider en standardnivå
City Tax ca Euro 1,5/person/dag betalas på plats.

Det som ingår i priset är lakan och handdukar för innebruk med ett byte per vecka. (Kunden diskar och ser till att inventarierna står på rätt plats vid avresa)

Övrigt:
Ägaren erbjuder sina kunder guidade visningar på engelska, helt gratis, bland annat i Ravello, Amalfi och Vietri. Det genomförs vandringar med en grupp vissa dagar. Enligt ett veckoprogram ni får, kan ni själva välja vad ni önskar se och göra. Det är bara att kontakta arrangören dagen innan för bokning och ta er till startpunkten.