Casa Belvedere

Casa Belvedere för 4+2 personer är en nyrenoverad lägenhet med terrass som ligger i Amalfis västra del. Lägenheten ligger två våningar upp i ett mindre bostadshus som ligger på bergssluttingen rakt ovanför ”Lido delle Sirene”. Från terrassen kan man njuta av en fantastisk utsikt över kusten och havet. Man når lägenheten via en uppförsbacke som går från Amalfis båthamn och centrum och sedan viker man in på en mindre väg och går via en gångväg i några minuter; här finns också några trappor. För att promenera in till Amalfis mittpunkt, Il Duomo, går man lämpligast via ”Lido delle Sirene” (ett hundratal trappsteg ner från huvudvägen) och följer strandpromenaden bort längs fiskerestauranger och små båtbryggor. Vill man undvika trappor följer man landsvägen. Räkna med en ca 15 min promenad från lägenheten till centrala Amalfi. Man har nära till kommunala förbindelser, då både bussar och båtar (till Capri, Positano och Salerno) utgår från båthamnen. Snett ovanför huset, ett par hundra meter upp, ligger det berömda Cappuccini Convento, munkklostret som är omgjort till hotell och som mest är berömt för sina celebra gäster under 50- och 60-talet.

Lägenhetsbeskrivning:
En fräsch lägenhet på 100 kvm för 4+2 personer med en terrass i söder. På terrassen finns ett bord och stolar och utsikten är över havet. Från ingången ligger det stora vardagsrummet till vänster med matsalsbord, öppen spis och TV och utgång till terrassen. Här finns också två extrabäddar (som fälls upp mot väggen under dagen intill bokhyllan). Till höger, rakt över hallen ligger köket som är helt modernt med ugn, micro och diskmaskin. Här finns också ett förråd. Intill köket ligger ett badrum med badkar, WC och tvättmaskin.  Ett sovrum med dubbelsäng har utgång till terrassen och det finns ett ytterligare sovrum med två enkelsängar samt ett badrum med WC.  Luftkonditionering/värme finns.

Pris:
För 4 personer per vecka; 10.780 SEK – 20.400 SEK

För slutstädning betalas Euro 65 på plats.
För luftkonditionering/värme betalas på plats.
City Tax ca Euro 1,5/person/dag betalas på plats.

Det som ingår i priset är lakan och handdukar för innebruk med ett byte per vecka. (Kunden diskar och ser till att inventarierna står på rätt plats vid avresa)