Kommande kurs i Sorrento 7 - 14 oktober 2023

Lärare: Catrine Näsmark

Efter 30 års erfarenhet av måleri har jag förstått att skapandet har många olika lager av funktioner: lustfyllda, meditativa, terapeutiska, rogivande, helande, undersökande, lekfulla och även ifrågasättande. Du behöver inte ha erfarenhet av att måla, jag guidar dig under vägen och du kommer med säkerhet utvecklas undertiden! Och du som har erfarenhet får självklart guidning som passar dig.

Varje dag tar vi an oss en ny uppgift så vi kommer att prova på olika tekniker och sätt att måla på bl a: skuggor/ljus, text blir till bild, stilleben, kropp/rörelse. Vi har en gemensam genomgång i slutet av varje dag och ser på varandras olika tolkningar av dagens uppgift. Det är alltid kul och givande, för alla har sin eget sätt att se på saker.

kurs2-planerad-3
kurs2-planerad-4
kurs2-planerad-2
kurs2-planerad-5

 

Skissblocket kan vi ha med hela tiden och använda på utflykterna och tiden utanför målarskolan!

Catrine Näsmark, info@nasmark.nu, www.nasmark.nu

Costiera Travel har en lista för intresseanmälningar som det är möjligt att ställa sig på redan nu, det är inte bindande. Kursen tar emot max 15 deltagare. Kontakta oss för ett program.

Om du har frågor redan nu så kontakta oss direkt.  Monica Jörgensen, Costiera Travel, monica.jorgensen@costiera.sewww.costiera.se